OBERT el període de PREINSCRIPCIÓ per al curs 2020-21

A partir del dia 13 de maig, està OBERT el període de PREINSCRIPCIONS per al curs 2020-21

 1. Podeu fer la preinscripció omplint el formulari que trobareu  clicant aquí.
 2. Escanegeu tota la documentació identificativa que demanem al final d’aquest document, en funció dels criteris que hagueu indicat al formulari.
 3. Envieu, a continuació i en un correu electrònic adjuntant el document que heu omplert amb tota la documentació en format digital (fotografies o arxius escanejats) a l’adreça electrònica del centre:

  secretaria@centrelalba.cat

 4. A aquest mateix correu, podeu fer-nos arribar els dubtes relatius a les preinscripcions.
 5. PER A CITA PRÈVIA:  En el cas que no tingueu veritablement els mitjans telemàtics per fer-nos arribar al centre via correu electrònic la preinscripció, envieu-nos un correu amb el vostre telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres per concertar dia i hora per entregar-la presencialment. Les cites prèvies seran del 19 al 22 d’aquest mes. 
 6. Per la situació actual de la COVID-19, s’ha de limitar qualsevol atenció presencial als tràmits imprescindibles del procés de preinscripció (presentació de la sol·licitud).
 7. Dins d’aquest procés, LES FAMÍLIES NO PODRAN VISITAR EL CENTRE. Per tant, sempre és PREFERIBLE FER LA PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICAMENT

DOCUMENTACIÓ IDENTIFICATIVA 

La sol·licitud de preinscripció s’ha d’enviar al correu electrònic del centre secretaria@centrelalba.cat , en tots els casos, acompanyat dels documents escanejats o fotografies següents:

 • El llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 • El DNI de la persona sol·licitant(pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
 • El DNI de l’alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.
 • De forma extraordinària, les dades d’identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d’identitat, el llibre de família del país d’origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director o directora del centre la valorarà i deixarà constància per escrit de la decisió adoptada.